Natuurcamera set Ultra High Res

€ 229,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Natuurcamera set (PRO)
Dit pakket biedt alles wat u nodig heeft om een prachtig uitzicht op de natuur te krijgen op welke locatie dan ook. Deze weerbestendige camera van uitstekende kwaliteit (700TVL) levert u zowel overdag als `s nachts (50 meter infrarood) prachtige beelden. U kunt de camera natuurlijk ook monteren in uw duivenhok, hondenhok, konijnenhok, volière of  bijvoorbeeld paardenstal. U kunt dan altijd een oogje in het zeil houden en weet op ieder moment van de dag hoe het met uw (huis)dier gaat.  
De meegeleverde adapter moet worden aangesloten op een stopcontact (meestal in een schuur of garage). De kit ook worden aangedreven door een 12V recreatie accu (zoals gebruikt in de caravan en/of camping) of zonnepaneel laders (niet meegeleverd).

De belangrijkste kenmerken zijn:
Sony CCD Kleurencamera
700TVL resolutie
35 Infra-rood (IR) LED`s, IR bereik 50m
Auto IR-controle voor kleurenbeelden overdag en Z/W  `s nachts
Varifocus 9-22mm lens
weerbestendige behuizing
Compleet met beugel
30 meter plug&play kabel
12v Netadapter
Scart adapter |
Set Up gids

Wilt u de camera aansluiten op uw computer?
Dat kan, mits u de juiste ingang op uw computer heeft. Kijk of er een ronde gele connector aanwezig is (dezelfde als de AV-aansluiting van uw TV of VHS / (digitale)DVD-recorder). Dan kan de camera direct op uw computer worden aangesloten. Als u niet beschikt over deze aansluiting dan is er een Video USB Adapter elders in de shop (bij `accessoires`) verkrijgbaar. Alles wat u dan nodig heeft is een vrije USB-poort en audio jack-ingang op uw computer. De adapter wordt geleverd met software zodat u prachtige beelden kan opnemen en bewerken en ze vervolgens op een DVD te branden.

Heeft u een langere kabel nodig?
Hoewel onze camera`s worden geleverd met een royale kabel van 30 meter kan het natuurlijk voorkomen dat u toch een langere kabel nodig heeft. Onder `accessoires` elders in shop zijn verlengkabels van 10, 20 of 30 meter verkrijgbaar.